Fiecare trup are sufletul pe care il merita.





             

Imi vin in minte atat de multe persoane, cu trupuri atat de diferite, frumoase, altele comune si totusi frumoase si simple. Ce se ascunde in ele ..e secretul.
 Trupul meu, sau al tau sau al ei va fi diferit. Ceea ce conteaza este ce lasi sa se  vada dinauntru spre afara: acea stralucire, acel hohot al vietii prinse in maini, zambet sau lacrimi; acea arie muzicala pe care o auzi cateodata atat de clar din anumiti oameni si nu stii daca ai inebunit sau nu; acel val negru de energie care te face sa vrei sa pleci cat mai repede de langa unii oameni sau sa revii langa altii...
  Ne plac trupurile frumoase, sculptate poate.Le admiram in secret, o spunem cateodata , ne frustram ca nu avem un trup ca al prietenei noastre , ca barbatii stau la coada la ea ca la paine pe vremea unui raposat , ca atunci cand isi pune mainile in par e mai ceva ca o zeita. Si poate nu ne dam seama ca ii invidiem atitudinea ei ce salasluieste si este sustinuta de tot corpul. Ca in corpul ei sta toata convingerea ca ea este frumoasa, desteapta, etc , etc, si de aceea o face cat poate de bine sa arate acest lucru crezut cu tarie de ea.
  
Sufletul este cel care tanjeste mereu sa fie exprimat cum trebuie si nu reprimat . Sufletul plange, sufletul rade, si tu cateodata il omori, nu ii dai voie, ii spui ca e gresit, dar de fapt stai ca nici nu ii zici direct ci ii transmiti prin ..altcineva ''.El intelege tot..si se conformeaza.
 Exprima te! Plangi cand trebuie, zambeste cu toata fiinta, adulmeca privirea dulce a vreunui calator de pe strada atunci cand tu treci zambitor /re si pasesti ca si cum ai iubi asfaltul atat de mult..Cat un cer si mai sus!.Pentru sufletul acesta ce e dincolo de haine , trebuie uneori sa faci si lucruri pe care le crezi grele.De fapt ele sunt lucruri uitate.
 Exprima ti sufletul in tot ceea ce atingi , in tot ceea ce vrei sa faci bine si nu uita totusi sa ai grija si de trup, el este cochilia sufletelui tau frumos, ales, , ce trebuie sa exprime stralucirea cea mai simpla si bogata !
  Idee de final: Am vazut suflete frumoase, in corpuri frumoase si m am minunat .Am vazut suflete frumoase in corpuri urate si am ramas cu gura cascata, ca in fata unui miracol.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dans de imagini

Copilaria cu povesti despre foarfece, rochite si ...creatie.